Gratis verzending vanaf 20 euro!

Missie

Wij vinden dat ieder bedrijf op z’n minst een klein stukje moet bijdragen aan een betere toekomst. Omdat wij verder willen gaan dan een minimale bijdrage aan onze samenleving en de wereld om ons heen, is de missie van Puur Kraanwater tweeledig.

Maak kraanwater weer hip

Dagelijks worden er in Nederland 1.500.000 plastic flesjes gekocht en weggegooid. Dat vinden wij dus absurd veel! Vooral als je bedenkt dat maar 20% gerecycled wordt. Natuurlijk snappen wij ook dat het heerlijk is om tijdens een etentje water te drinken. Gelukkig hebben wij een mooi, leuk alternatief voor de plastic en glazen flessen die je in de supermarkt kan kopen.

Onze flessen zijn zo gemaakt dat mensen het leuk vinden om weer kraanwater op tafel te zetten tijdens een etentje of in een restaurant. Hierdoor dragen wij bij om kraanwater weer hip te maken.

Schoon drinkwater voor iedereen

In Nederland komt schoon drinkwater zo uit de kraan! Voor ons is dat enorm vanzelfsprekend. Je hoort wel eens dat mensen het vreemd vinden als er tijdens een hittegolf in Nederland gevraagd wordt om iets minder water te gebruiken. Om bijvoorbeeld auto’s te wassen of gazons te besproeien.

Als je bedenkt dat wij onze auto’s wassen met schoon drinkwater en er wereldwijd 663.000.000 mensen zonder deze luxe moeten leven, dan wil je daar toch iets aan doen? Wij dus ook! Daarom helpen wij de stichting Water for Life met het financieren van de duurzame projecten die zij opzetten in ontwikkelingslanden.